Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Ο γάρος ο ανάπηρος!

Παίρνοντας τη σκυτάλη από την νέα Λήδρα σας παρουσιάζω την (όχι και τόσο) νέα ράτσα του Κυπριακού γάρου: “Ο γάρος ο ανάπηρος” που παρκάρει όπου έβρει τζιαι όπου τον βολεύκει καλλύττερα. Οδηγά αυτοκίνητο τουλάχιστον ανάμιση φορά πιο μεγάλο που το δικό σου, αγαπητέ αναγνώστη, τζιαι σίουρα 2-3 φορές πιο ακριβό τζιαι τούτο τον κάμνει να θεωρεί ότι τα αρχίδια του εν πιο βαρετά που τα αρχίδια τα δικά σου. Ως γνωστόν όποιος εσσιει τα πιο βαριά αρχίδια δικαιούται να παρκάρει τη μαούνα του όπου θέλει τζιαι όπου τον βολεύκει καλλύττερα. Τούτο εν αξίωμα τζιαι εν χωρεί αμφισβήτησης ή περεταίρω ανάλυσης.

Αρέσκει του να καταλαμβάνει ολόκληρο το πεζοδρόμιο, να μπλοκκάρει τον ποδηλατόδρομο, να κλείει την είσοδο του σπιθκιού σου ή της πολυκατοικίας ούτως ώστε να μεν χρειαστεί να περπατήσει πολλά για να πάει στο κκαφέ, κλάππ, περίπτερο, φούρνο, τράπεζα κλπ κλπ

Αν του πεις τίποτε για τούτη του τη συνήθεια, μπαίνει σε auto response mode τζιαι ανάλογα με το πόσο τσαμπουκκά θεωρεί πως μπορεί να πουλήσει θα σου απαντήσει το λλιόττερο με ένα “Μισό λεπτό εν να κάμω” τζιαι μπορεί να φτάσει τζιαι στο “Θώρε τη δουλεία σου” ή “Να μεν σε κόφτει ήνταμπου κάμνω”


Στη φωτογραφία παρουσιάζεται κλασσικό δείγμα του είδους με αυξημένα γραμμάρια στα αρχίδια. Η φωτογραφία αποτυπώνει στιγμιότυπο από το επεισόδιο “ο γάρος ο ανάπηρος πίνει καφέ στο νέο αεροδρόμιο Λάρνακας” και είναι η πηγή της ονομασίας του είδους.

Θα ακολουθήσουν νέα στιγμιότυπα με τον γάρο τον ανάπηρο στο Le Café, στο φούρνο, στη τράπεζα κ.α

4 σχόλια:

  1. Αν και εν μου αρέσκουν τα καρφώματα, τούτες εν που τες περιπτώσεις που στέλλεις ένα e-mail της αστυνομίας με τη φωτο (φαίνουνται τα νούμερα) και κανένας εν θα σε κατηγορήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai pistepse me i astinomia oute tha sigginithi... dame en sigginountai gia sovara pramata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στο αεροδρόμιο Λάρνακας οι υπεύθυνοι του χώρου έτυχε να βρουν αυτοκίνητα σταθμευμένα παράνομα σε χώρους ΑμεΑ πολιτικούς ακόμα και βουλευτές οι οποίοι είχαν και παράπονο γιατί να τους καταγγείλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο αεροδρόμιο Λάρνακας όποτε επία είσσιεν σταθμευμένα αυτοκίνητα σε χώρους για άτομα με αναπηρία. Ουδέποτε είδα με πιλλιεττούιν, με την κλειδωνιά του τροχού, με να τους τα σηκώσουν όπως κάμνουν άμα παρκάρει κάποιος οπουδήποτε για να γλυτώσει το χαράτσι του κύριου Νίκου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή